מאגרי תמונות מומלצים: למה תמונות לרכישה כדאי לרכוש מאתרי תמונות?

אז אתם מחפשים מאגרי תמונות לקנייה באינטרנט או בנק תמונות מומלץ לשימוש עבור נכס דיגיטלי שברשותכם ויש מצב שאפילו כבר הספקתם לעשות חיפוש זריז בגוגל שהוביל אותכם למאות אתרים עמוסים בתמונות לקנייה – בין אם מאגר תמונות חינם ובין אם אלו תמונות בתשלום בתשלום…

אבל איך בוחרים באיזה בנק תמונות נשתמש? מהם האתרים האמינים ביותר שמספקים מאגר תמונות מומלץ, איכותי ועשיר? ומה חשוב לדעת לפני שעושים שימוש במאגר שכזה?

במאמר הבא עשינו לכם סדר וריכזנו לכם את שבעת מאגרי התמונות המומלצים ביותר שיוכלו לשמש אתכם לכל מטרה. יצאנו לדרך. 

לפני שנתחיל לדבר על מאגרי תמונות מומלצים – הערה חשובה 

אתם בטח כבר יודעים שרוב התמונות הקיימות כמאגר תמונות באתרי התמונות להורדה מוגנות בזכויות היוצרים, ובעלי אותם זכויות יוצרים עשויים להגביל או להתנות את השימוש שתוכלו לעשות בתמונות שלהם.

כדי להשתמש בתמונות, שאותן אתם רוצים להוריד מתוך המאגר תמונות למטרות שיווק, עליכם לוודא שיש לכם אישור מפורש לכך. 

לרוב מאגרי תמונות בתשלום, שמבקשים מכם לעשות מנוי חודשי/שנתי – האישור לשימוש מסחרי הוא אוטומטי (יחד עם זאת, תמיד תוודאו את זה בתנאי השימוש של אותו אתר).

לעומת זאת, מאגרי תמונות חינמיים אולי לא יגבו מכם כסף בהורדה ויאפשרו לכם תמונות להורדה בחינם  – אבל אתם חייבים לבדוק מה הם התנאים לשימוש בתמונה כדי להקטין את הסיכון לבעיות משפטיות בהמשך. 

מאגר תמונות - מאגרי תמונות מומלצים
מאגרי תמונות מומלצים – מאיפה כדאי לרכוש תמונות?

9 מאגרי תמונות השווים ביותר שאתם צריכים להכיר 

⭐⭐ ⭐⭐⭐

#1 DepositPhotos

DepositPhotos- במקום הראשון כבנק תמונות – היא אפשרות משתלמת לכל מי שמחפש מבחר ענק במאגר תמונות יפות ושל צילומי פרימיום באיכות גבוהה. בנוסף לתמונות מהממות, תוכלו למצוא שם ווקטורים, איורים וסרטונים עם למעלה מ 100 מיליון קבצים בסך הכול. 

כמה זה עולה – דיפוזיט מציעה מספר מסלולים בהתאם לתקציב שלכם, הזול מבניהם עולה רק 10$ בחודש והוא כולל הורדה של 10 תמונות ווקטורים, אם תגיעו למגבלה כל תמונה נוספת תעלה לכם 1$. 

כדאי לדעת: יש להם גם אוסף תמונות בחינם לשימוש מסחרי, וקטורים וסרטונים שמתעדכן מדי שבוע. 

123RF#2

מעל 64 מיליון תמונות לרכישה –  זו הנקודה הראשונית של אתר 123RF, אשר מספק לכם לא רק תמונות וקבצי וקטורים, אלא מספק לכם גם קבצי אודיו ווידאו – זה מושלם במידה ותצטרכו לשלב אותם בסרטוני יוטיוב או פייסבוק פרסומיים. זה אולי הבנק תמונות להורדה המושלם לגרפיקאים מקצועיים או מומחי שיווק.

Dreamstime#3

מאגר תמונות מומלץ נוסף, המכיל כיום 16 מיליון אנשים משתמשים מדי חודש.

בדומה למאגרי תמונות קודמים, תוכלו לראות שני סוגים של מסלולי תמונות לרכישה – הראשון לפי מספר תמונות לקנייה מדי חודש, והשני עובד לפי קרדיטים או נקודות – זה משתנה מתמונה לתמונה בהתאם לגודל התמונה אשר תרצו להוריד.

כך שאם אתם מחפשים תמונות קטנות – זה יכול להיות בנק תמונות מושלם בשבילכם.

 

#4 Creative Market

לא הרבה מכירים את מאגר תמונות הזה בארץ, אבל בחו"ל הוא נחשב לאחד ממאגרי התמונות האיכותיים עם יותר מ-29,161 יוצרים, מעצבים ואמנים מוכשרים שמעדכנים את הסטוק באופן קבוע.

האתר כולל תמונות, וקטורים, גופנים, ערכות נושא, תבניות מוכנות לרשתות חברתיות, איורים ועוד. תוכלו למצוא שם מעל 2 מיליון תמונות וניתן לרכוש חלק גדול מהם במחיר של עד 2$ בלבד. 

שימו לב: לא כל הקבצים באתר בנק תמונות הזה מגיעים בפורמט PNG או JPG, חלקם יעבדו רק על תוכנות עיצוב מתקדמות כמו Photoshop ו- Illustrator. לכן, עליכם לוודא את פורמט המוצרים לפני רכישתם.

בונוס: אם אתם מחפשים בנק תמונות חינם, יש להם גם דף עם סטוק חינמי בו אתם יכולים להוריד 6 קבצים או תמונות בחינם לשימוש מסחרי, שמתעדכנים מדי שבוע.

 

#5 Shutterstock

שוטרסטוק הוא אחד ממאגרי התמונות הפופולריים ביותר ומציע למשתמשים גישה למעלה מ 250 מיליון תמונות באיכות גבוהה. עובדת בונוס, בכל יום מתווספים למאגר 200,000 קבצים חדשים. 

בנוסף לתמונות באיכות גבוהה, תוכלו למצוא בשוטרסטוק גישה לתמונות וקטוריות, מוסיקה, סרטונים, איורים, ערכות נושא ועוד.

אם אתם משתמשים בהרבה תמונות לצרכי שיווק ועיצוב זה יכול לעבוד הכי טוב בשבילכם כי יש להם מגוון מסלולים לעסקים. 

כמה זה עולה – תוכניות חודשיות מתחילות ב-29$ לחודש עבור 10 תמונות והמחיר עולה ככל שמספר ההורדות שלכם גדל. אתם יכולים לרכוש חבילות תמונות ששולמו מראש עבור פרויקטים חד פעמיים. 

 

#6 Getty Images

Getty Images הוא אתר תמונות/ בנק תמונות פרמיום ענק שמונה למעלה מ-200 מיליון תמונות, ציורים, סרטונים, מוסיקה לפרסומות, עיצוב גרפי, דפוס, תבניות לשיווק ועוד.

מה שמייחד את מאגר תמונות שלהם זו האיכות הגבוהה של התמונות והמבחר העשיר – התמונות שם מקוריות ויש בהן פחות "אווירת סטוק", יחד עם זאת, מתבקש לציין גם את החיסרון שלהם וזה המחירים שביחס לאתרי סטוק אחרים מאוד גבוהים.

לכן, אם אתם עצמאיים שעובדים עם מסות גדולות של תמונות – סביר להניח שהמאגר הזה פחות יתאים לכם, אבל אם אתם מחפשים תמונה מאוד ספציפית ומקורית לפרויקט מסוים, ייתכן ותמצאו שם את מבוקשכם. 

כמה זה עולה – תמונות בודדות מתחילות ב 375 $ או 499 $ להורדה. יש אפשרות לקבל הנחה ברכישת חבילות. 

 

#7 Death to Stock

יוצרי אתר תמונות Death to Stock הבינו את הרעיון שלרוב האנשים קשה למצוא את התמונות המושלמות לפרויקטים, כמו שניתן להבין מהשם שבחרו לעצמם, הם לא ממש מעריצי "תמונות סטוק משעממות".

זו בדיוק הסיבה שהם החליטו להקים ספריית תמונות ענקית שמלאה בצילומים שנבחרו בקפידה ושסביר להניח לא תמצאו במאגרים אחרים.

Death to Stock הוא אתר תמונות קל לשימוש, עם אלפי תגיות שמאפשרות לבצע חיפוש קל ומדי חודש הם משחררים חבילת מדיה חדשה למנויים. 

כמה זה עולה   12 דולר לחודש לאנשים פרטיים ועסקים קטנים, 33 דולר לחודש לסוכנויות, עבור מותגים וארגונים גדולים הם מבקשים ליצור הסכם מותאם אישית.

 

#8 Envato Elements

Envato Elements הוא מאגר תמונות מנויים ללא הגבלה העונה לצרכים הדיגיטליים השונים של סוכנויות, משווקים ואנשי מקצוע אחרים הזקוקים להרבה תוכן ויזואלי ותמונות – וכל הזמן.

עם מנוי חודשי, לא רק שיש לכם גישה למספר בלתי מוגבל של הורדת תמונות, אתם יכולים גם בנוסף להוריד ערכות נושא, תוספים, קטעי וידאו, מוסיקה, גרפיקה, גופנים ועוד.

בונוס: מנויים באתר מקבלים גישה ליותר מ-1200 קורסים בווידאו וספרים דיגיטליים שיעזרו לכם להבין איך להפיק את המקסימום מתוכן שאתם מורידים. סך הכול שווה. 

כמה זה עולה? $ 16.50 לחודש

 

#9 StockUnlimited

אם אתם מחפשים מאגרי תמונות מומלצים וזולים יחסית – כדאי לכם לבדוק את אתר תמונות StockUnlimited.

בנק תמונות המציע למעלה ממיליון תמונות, וקטורים, אייקונים, גופנים ותבניות שעומדות לרשותכם עם תוכניות המנוי שלהם.

למרות שהם לא גדולים כמו שאטרסטוק או מאגרים אחרים, הם מספקים פתרון משתלם יותר לעסקים רבים.

האתר מחולק לקטגוריות כך שתוכלו למצוא את מבוקשכם בקלות וליהנות מתמונות באיכות גבוהה. 

כמה זה עולה בנק תמונות זה?

הם מציעים מספר תוכניות, הזולה מבניהן עולה 9$ בחודש עבור 10 נכסים (כל הורדה נוספת תעלה לכם 0.50$)  אחריה – והפופולרית ביותר עולה לכם 25$ בחודש (כל הורדה נוספת תעלה לכם 0.83$) עבור 30 נכסים.

האחרונה עולה 50$ בחודש עם 100 נכסים להורדה (כל הורדה נוספת תעלה לכם 0.50$) 

מאגרי תמונות מומלצים
מאגרי תמונות מומלצים

 

כמה מילים אחרונות, 

והנה יש לכם את זה! 9 מאגרי התמונות המומלצים והטובים ביותר באינטרנט כיום. אל תתנו לאתר, לפוסטים ברשתות חברתיות, קמפיינים שיווקים או לניוזלטר שלכם להיות קורבן לתמונות סטוק משעממות וחרושות.

קחו את הזמן לשוטט באתרים שהצגנו לכם במאמר הזה, בדקו את נושא זכויות היוצרים ובחרו בבנק תמונות שיתאימו למותג ושיעוררו עניין בקרב המשתמשים שלכם וכמובן… שיעודדו יותר מכירות.

 

אם הכתבה עניינה אתכם, אולי תרצו לשמוע על קורס SEO | הכנסות פסיביות | איך עושים כסף מיוטיוב | קידום אתרים אורגני בגוגל לעסקים

מדריכים נוספים שלא כדאי לפספס
תשואה של מדד S&P 500

תשואה שנתית ממוצעת של S&P 500

תשואה שנתית ממוצעת של מדד S&P 500 היא נושא מרכזי בעולם ההשקעות, המשמש כאינדיקטור חשוב לביצועי שוק המניות האמריקאי לאורך זמן. הבנת

מה זה קריפטו

מה זה קריפטו (Crypto) – מדריך למתחילים

קריפטו, או מטבעות קריפטוגרפיים (= גם מטבעות דיגיטליים), הפכו לנושא מדובר ופופולרי בשנים האחרונות, משכו תשומת לב עצומה הן מצד משקיעים והן

כתיבת תגובה

דילוג לתוכן